Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MATRIX 2 i Vejle

13. juni 2020 - 14. juni 2020

Kr. 2.300

MATRIX modul 2 i Vejle

MATRIX modul 2 og alle modulerne under Matrix kan tages som en særskilt kursusrække indenfor kinesiologien, men også som et supplement til det, du allerede har. Du bliver i stand til at lave grundig og dybdegående test og korrektioner, der gør en forskel.

På Modul 2 går vi i dybden med test af kranieknogler, ryg og bækken.

Vigtig viden om kranieknoglernes påvirkning på krop, psyke, hormoner, fordøjelse og ikke mindst vores mentale sundhed – og korrektion af disse ubalancer. En ret overset men vigtig og spændende måde at anskue kranie og skelet på.

Vi ser på specifikke problematikker i forhold til nakkehvirvler, kranie, bækken, nervesystem og cerebrospinalvæskens påvirkning og betydning for hele vores velbefindende.

Du lærer blandt andet:
• En let og enkel måde at korrigere skævheder i ryg, nakke, bækken
• Hvad de forskellige knoglers indbyrdes ubalance betyder. Hvordan du spotter de ubalancer, du specielt skal være opmærksom på, og hvordan de korrigeres.
• Hvordan disse ubalancer kan medføre store belastninger på mange niveauer bl.a. fra skelet, kranieknogler og organer, og hvad et evt. manglende samspil betyder for vores fysik, mentale og psykiske tilstand, og hvordan det skaber grundlag for depression og andre sygdomme.
• Hvordan fødselsskader, vaccinationsskader, følelsesmæssige ubalancer samt andre påvirkninger forstyrrer vores matrix, og hvordan det rettes op til en forbedret base/struktur for klienten.
• Hvordan struktur, organer og nervesystem påvirker hinanden
• En enkelt og effektiv måde at arbejde på et dybt plan, så klienten mærker forskellen
• Effektive korrektioner i forhold til fysiske, organrelaterede / kirtelrelaterede problematikker, hele den grundlæggende energi til hjerne og dermed også adfærdsrelaterede problematikker.
• Vigtig for hukommelse, indlæring, overblik, følelsesmæssig, omsætningsmæssig, kemisk og spirituelt aspekt. Forbedret livsenergi og forbedring af cellens og kroppens grundstruktur

Ved arbejdet med ryg og kranie og fokus på de områder, der er yderst vigtige at få korrigeret, er vi i stand til at fjerne og/eller forbedre selv langvarige og med tiden invaliderende skævheder og ubalancer.

Vi er alle afhængige af, om vores grundmatrix er i orden, da det ellers er startskuddet til senere ubalancer.

Undfangelsen, fostertilværelsen, fødsel og de små og store oplevelser vi alle bærer med os, kan ændre balancen i vores Matrix. Endda påvirkningerne fra vores forfædre og vores omgivelser kan have indflydelse på vores sundhedstilstand. Den sociale arv, den følelsesmæssige arv og den genetiske arv.
Ubalancer i Matrix kan give fysiske skævheder, fysiske problemer samt problemer med indlæring og psyke.

Kurset Matrix er skabt med udgangspunkt i læren fra The Dawson Program, som stifteren Cameron Dawson lancerede i sin første undervisning i Danmark i 2001. En stor del af teorien bag test og opbygning stammer herfra kombineret med egne erfaringer og tilføjelser.

På kurset anvendes forskellige lydfrekvenser til at korrigere ubalancerne med. I høj grad energimedicin.

Lydfrekvenserne der anvendes på dette Matrix kursus, er udarbejdet i tæt samarbejde mellem kinesiolog Karin Jensen og musiker Jane Winther. Igennem en årrække har vi arbejdet med lydfrekvenser, der aktivt anvendes til korrektion og opbygning efter ubalancer og som er tilpasset ”Den nye tids energi”.

Forudsætning for deltagelse: TFH eller KA 1-4 og MATRIX, modul 1

Se også www.karinshelseklinik.dk

Detaljer

Start:
13. juni 2020
Slut:
14. juni 2020
Pris:
Kr. 2.300
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.karinshelseklinik.dk

Arrangør

Karins Helse Klinik
Telefon
4046 1356
E-mail
karin@karinshelseklinik.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Karins Helse Klinik
Karl Bjarnhofs Vej 13
Vejle Ø, 7120 Danmark
+ Google Maps
Telefon
40461356
Se Sted hjemmeside