pure hand to create is a major feature of richardmillereplica watches. supply cheap https://patekphilippe.to. this is actually backed up feasible and complicated benefits replica rolex forum endlessly strengthen outstanding the watchmaking arena society. online store offers best swiss https://www.youngsexdoll.com/ with cheap prices. welcome to our reallydiamond shop.

Ernæring

druerKost: den første medicin

Den mad, vi indtager, har afgørende betydning for vores daglige sundhedstilstand og for helbredelse, når vi er syge. Kosten er kroppens brændstof, og den rigtige kost kan styrke sundheden, mens den forkerte kan forværre symptomer og sygdomme. Det handler ikke om at være mad-forskrækket, tværtimod! Det vigtige er at finde frem til den enkeltes krops behov, så man kan nære sin krop på bedste måde.

bordBørn og kost

Børn, hvis kroppe, hjerner og følelser er under udvikling, har brug for den rigtige kost. Når kinesiologer arbejder med børn, dukker kosten ofte op som en helt central faktor for barnets problem. Det kan være vanskeligheder omkring indlæring, relationer, søvn eller humørsvingninger.

Kinesiologen kan hjælpe barnets balance, så kroppen lærer at sætte mere pris på den næringsrige mad end på den næringsfattige.

Et godt sted at starte, hvis man vil ændre sin kost, er at tilbyde kroppen det gode brændstof i stedet for at tage noget væk. Spis mellemmåltider bestående af gulerods-stave, frugt og nødder, og spis fisk flere gange om ugen.