Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KOLLUND/KRUSÅ – PSYKOLOGISKE REDSKABER 2: ROLLER OG SPIL I VORES LIV

7. august 2020 @ 17:00 - 9. august 2020 @ 17:00

kr2650

Roller og adfærdsmønstre, der låser os i vores nuværende tid bliver erfaret og forstået ud fra den situation, hvor de hjalp os eller vores familie i at overleve. Når mønstrene kommer ind i bevidstheden, er en gavnlig forandringsproces mulig. Kroppen helbredes, når vi bringer vore følelser og tanker i ligevægt.

Ofte lader vi skyggerne af fortiden styre vores liv, mens vi indtager de samme roller i livet, som vore forældre gjorde. Vi tror på det samme og gør det samme, som vore forfædre gjorde. Det opdager vi ikke altid med det samme, men derimod efter lang og ærlig refleksion.

Afhængig af, hvad du tror på, vælger du omhyggeligt, men bevidst aspekter i virkeligheden omkring dig. Aspekterne du vælger, benævner du med ordene ”sådan er det”. Andet kan du ikke se.
Sådan reagerer vi, selvom vi ved, at enhver af os er enestående og et individ. Måske ville det hjælpe, hvis vi ville give vores væremåde i nuet hele vores opmærksomhed.
Hvis vi kunne forstå vore forfædre og kunne erkende, at deres tårer, deres fiaskoer og succeser har formet dem til det, som de er blevet til, kunne vi lettere tilgive dem. Vi ville have muligheden for at erkende, at de ikke mente det ondt, men derimod at de har reageret og handlet ud fra deres tro og overbevisning med en god hensigt.

Så ville vi også kunne forstå, at universet ikke kender til en værdiskala, som vurderer efter ”godt og ondt”. Universet tjener kun som forstærker, hvor enhver vibration vi sender ud bliver større og vender tilsvarende tilbage til os.

Vores fortid kan have været belastende og smertefuld

Har vores fortid været belastende og smertefuld, skaber vi ubevidste ofte de samme situationer i vores liv, i et forsøg og med håb om at kunne løse og få bugt med det smertefulde i livet.
Som voksne omgiver vi os ofte med personer, som minder os om personer i vores barndom i håb om at vinde ”kampen” og fred. Vi skaber og kopierer ubevidst en atmosfære fra fortiden. Ikke på en direkte måde, men på en måde, der skaber lignende tyngende følelsessituationer og vi reagerer med de mønstre, som vi har tilegnet os som børn. Som voksen står disse reaktionsmønstre ofte hindrende i vejen og tynger livet.
Det sker, at vi reagerer nøjagtigt som en af vores forældre gjorde, på trods af at vi absolut ikke vil være som den person. Vore omgivelse spejler, det vi kender og ubevidst tiltrækker. På den måde giver spejlingen os muligheden for at erkende os selv.

FORANDRINGERNE ER MULIGE

I kurset ser vi på livets roller, ubevidste spil i samværet med mennesker, kontrolmekanismer, ubevidst manipulation, gevinster og flere aspekter.
Når vi har erkendt spillets sammenhæng, er det muligt at finde forandringernes stier og at forme vores liv bevidst. Det skaber glæde og giver lettelse.

Emner:

 • Analyse af din egen familiesituation mht. roller, spil og gevinster – dit liv – dit ansvar
 • Forandringer er mulige
 • Psykiske forsvarsmekanismer
 • Tankeformer der udløser konflikter
 • Rettigheder som menneske
 • Ubevidst manipulation
 • Spilteori
 • Projektioner
 • Konfliktløsning
 • Visualisering og afslapning
 • Sygdom som en udviklingsmulighed
 • Årsagsanalyse

Kurset fokuserer på din selvudvikling og din rolle som terapeut. På kurset vil der ud fra forskellige psykoterapeutiske modeller blive lagt vægt på at finde en forståelse for de dybeste mekanismer, der styrer mennesket.

Lærebog

Din krop har altid ret v. Jarle Tamsen, Forlaget Kinese
400 kr for bogen til begge kurser “Psykologiske redskaber 1 og 2”

Forudsætning:

kursus ”Psykologisk Kinesiologi – Stress-frigørelse 1”

Hvornår:
07./08./09.08.2020 - første dag fra kl.17 til 21, de andre dage fra kl. 9.00 til 17.00

Tilmelding

direkte via min hjemmeside https://kinesiologienord.de/da/519/psykologiske-redskaber-2/ . Eller send mig en mail til birgit@kinesiologisyd.dk

Pris:

2650 kr

Jeg glæder mig til at møde dig.

Detaljer

Start:
7. august 2020 @ 17:00
Slut:
9. august 2020 @ 17:00
Pris:
kr2650
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.kinesiologisyd.dk

Arrangør

Sted

Kollund Kinesiologiskole
Musvitvej 11, Kollund
Kruså, 6340 Danmark
+ Google Maps
Telefon
61760776
Se Sted hjemmeside