Sådan lægger du et kursus op i kursuskalenderen.

Alle kurser, der er godkendt af Danske Kinesiologer, skal lægges op på kursuskalenderen, også selv om kurset er fuldt booket på forhånd, da en fyldt kursuskalender indikerer, at der er et bredt udvalg af kurser, og mange tilbud tiltrækker flere studerende.

Hvis du som instruktør aldrig har lagt et kursus op, så skal du starte med at få et login på forsiden. Du skal registrere dig med skolens navn eller med dit navn. Da du også har et privat medlemslogin til medlemssider, kan du ikke bruge nøjagtig samme navn, anfør derfor også mellemnavn eller sæt et tal efter dit navn. Herefter sender du en mail til sekretariatet, hvor du skriver, at du gerne vil godkendes til at lægge kurser i kursuskalenderen. Derefter får du et login.

Når du er logget ind med dit nye login, vil der øverst på hjemmesiden være en sort bjælke, hvor der står BEGIVENHED, herefter ses opret begivenhed. Klik på den.

Herefter tilføjer du overskrift – typisk navnet på dit kursus.

Nedenfor er et stort hvidt felt, her giver du en beskrivelse af kurset.

Derefter indsætter du dato og klokkeslæt.

Så trykker du på opret eller søg på sted. Hvis stedet, hvor kurset skal afholdes, ikke er på listen, skriver du stedet ind i det tomme felt.

Du anfører arrangør.

Hvis du vil henvise til en hjemmeside, gør du det.

Hvis du vil angive pris på kurset, er der også en rubrik til det.

I højre side finder du en kasse, som hedder ”Begivenheder/kategorier”, her krydser du af i kurser – OG KUN I KURSER.

Til sidst tryk på UDGIV i højre side.

Det er frivilligt, om du vil udfylde YOAST SEO.

Der er ikke angivet forklaring på dette, da feltet er frivilligt.