Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Touch for Health – sommerkursus

29. juni 2019 @ 9:00 - 7. juli 2019 @ 17:00

7200kr.

Sommerkursus – Touch for Health 1-4 plus superviseret træning 80 timer i alt. 9 undervisningsdage (8.30-17.30)
Dette kursus er obligatorisk i forhold til at tage en uddannelse til Kinesiolog.

Her lærer du grundlæggende muskeltestning, og du får viden om samspillet muskel-meridian-organ. Du vil blive præsenteret for en hel opfattelse af sundhed og sygdom: her arbejder vi med energimedicin. Vi spørger kroppen om, hvordan den er i balance, og ud fra det svar, vi får, afbalancerer vi, så kroppen - ja, hele systemet - igen kan komme i balance.

Det vil sige, at hver behandling, du fremover kommer til at give til din klient, bliver skræddersyet til netop denne person, så det er en helt unik behandling, du vil give, med udgangspunkt i netop denne klient.

Med dette kursus har du taget et langt skridt ind i kinesiologiens verden, og et langt skridt ind i uddannelsen til Kinesiolog. Dette kursus svarer til en tredjedel af uddannelsen til Kinesiolog.

Hvis du ikke har planer om at uddanne dig til Kinesiolog, kan du bruge kurset som supplement til din egen uddannelse som komplementær behandler. Det er guld værd at kunne teste, for så er du hele tiden i kontakt med din klients grundlæggende behov, og du vil kunne sammensætte din behandling ud fra klientens primære behov.

Du kan også tage kurset, fordi du ønsker at have nogle gode værktøjer, så du kan afbalancere dig selv, din familie, dine venner eller dine kolleger. Der er masser af gode selvhjælpsteknikker i kurset.

50% af kurset er praktisk træning af muskeltesten. Vi arbejder med personlige mål, så du vil komme hjem og være i en helt anden balance. Et nyt menneske kan man vist godt sige. Mange kursister har sluppet gamle spændinger og gamle mønstre, som ikke længere er hensigtsmæssige at bære rundt på.

Kurset er internationalt godkendt, så du kan til enhver tid fortsætte din uddannelse i udlandet.

 

 

Detaljer

Start:
29. juni 2019 @ 9:00
Slut:
7. juli 2019 @ 17:00
Pris:
7200kr.
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , ,
Hjemmeside:
www.kinesiologi-akademiet.dk

Arrangør

Birgit Nielsen, Kinesiologi-Akademiet
Telefon
23433662
E-mail
birgit@kinese.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Skovvej 26, 5750 Ringe
Skovvej 26
Ringe, Fyn 5750 Danmark
+ Google Maps
Telefon
23433662
Se Sted hjemmeside