Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stavanger – Touch for Health 1

19. oktober 2019 @ 9:00 - 20. oktober 2019 @ 17:00

1800d.kr.

Basiskursus i kinesiologi

Kinesiologi - Touch for Health 1 er et basiskursus. Det er begynderkurset for dig, som gerne vil lære at teste med henblik på at blive Kinesiolog.

Det er også for dig, som bare gerne vil lære muskeltest og kunne teste og hjælpe dig selv og din familie med forskellige problemstillinger

Det er også for dig, som allerede er komplementær behandler og nu gerne vil have yderligere et værktøj i din værktøjskasse.

Her er dette basiskursus bare et must. Du lærer at teste, du lærer sammenhængen mellem muskel-meridian-organ. Den sammenhæng er guld værd at kende, for derigennem får du så meget viden om kroppen, og det er sat ind i en helt anden forståelsesramme end den gængse sygdomsopfattelse.

Sagt med andre ord – det er energimedicin.

Du lærer at aktivere kroppens selvhelbredende kræfter, så kroppen kan hele helt af sig selv.

Touch for Health basiskursus er en nænsom non-invasiv metode, og alle kan lære denne metode. Det er kommunikation med kroppen, så det kunne også kaldes for Bodytalk. Her fortæller kroppen om sit behov for hjælp. Ubalancer afdækkes, og balancen genoprettes blidt og nænsomt.

Teknikkerne kan anvendes til alle former for skader og ubalancer, og de kan bruges til alle – fra vugge til grav. De kan også bruges til dyr.

Touch for Health basiskursus er en kursusrække på fire kurser i alt, og det anbefales at tage alle fire kurser. Når du er færdig med disse fire kurser, har du lært at teste 42 muskler, og du har lært forskellige afbalanceringsteknikker. Du har lært om musklernes indbyrdes samarbejde, og hvordan du kan genoprette et manglende samarbejde. Du har også lært at afbalancere med farver og lyd. Du har lært at afbalancere jetlag eller andre tidsforskydninger, f.eks. skift til sommertid og normal tid. Du har lært forskellige smerteteknikker, og du har lært at arbejde med meridian-energien.

Hvis du stiler efter en uddannelse til Kinesiolog, har du med disse fire kurser og tilhørende praktisk træning taget cirka en tredjedel af uddannelsen.

Læs mere om Touch for Health her: http://www.touch4health.com

Læs mere her på Kinesiologi-Akademiets hjemmeside: https://kinesiologi-akademiet.dk/kropsafbalancering-tfh-1-4/

Læs mere her: https://danskekinesiologer.dk

 

Detaljer

Start:
19. oktober 2019 @ 9:00
Slut:
20. oktober 2019 @ 17:00
Pris:
1800d.kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.kinesiologi-akademiet.dk

Arrangør

Birgit Nielsen, Kinesiologi-Akademiet
Telefon
23433662
E-mail
birgit@kinese.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Stavanger
Madlamarkveien 2 A
Hafrsfjord, 4041 Norway
+ Google Maps