Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Specifik Følelsesforløsning

2. maj 2020 - 3. maj 2020

Kr. 2.200

Specifik Følelsesforløsning

Præcis, hurtig, let anvendelig og effektiv følelsesforløsning.

Som kinesiolog har du det bedste udgangspunkt for at udøve denne meget præcise form for følelsesforløsning.

Kinesiologien er grundelementet og viser vejen og nøjagtigheden i arbejdet i denne specielle form for terapi, der stammer fra tankefeltterapien. Du kan på denne måde arbejde dybt med forskellige følelsesmæssige ting, og bliver i stand til at forløse selv meget komplekse tilstande. Ved denne form for terapi er vi helt nøjagtige, idet vi ved kinesiologisk test finder rækkefølge og den helt specielle og afgørende måde at finde forløsningen af de pågældende følelser og tilstande.

Denne terapiform er meget anvendelig og let at arbejde med, og giver et nemt og hurtigtvirkende værktøj til at hjælpe din klient. Og så er den nem at bruge på dig selv. Efter dette kursus vil du være rigtig skarp til at hjælpe folk med følelsesmæssige problematikker.

Der sker en afkodning af tanken og cellerne og derfor kan der ske en hurtig forløsning, der til tider kan komme uventet og overraskende både for klienten og for terapeuten. Virkningen er langtidsholdbar.

Det er meget præcist, og derfor virker det straks.

Vi finder med det samme ”den rigtige nøgle til låsen”

For forståelsens skyld er hermed lige nogle eksempler på effekten:

1. Mand der arbejder på højlager kom for flere år siden med sin højdeskræk. Han arbejdede på et højlager og var bange for at blive fyret. Virkningen var 100 % efter en session og kunne fortsætte sit job. Sidste år ringede han, at han nu havde været på svævebanetur i udlandet – 6 km over bjerge og søer – helt uden ubehag, men i stedet stor positiv oplevelse.

2. Pige med græsallergi. Efter en snak og en session var hendes græsallergi forbedret dramatisk.

3. Dreng med flyskræk. Efter samtale og en session fik familien en dejlig ferie uden frygt for flyvning.

4. Mand med flyskræk. Efter samtale og en enkelt behandling forløste skrækken sig. Han og konen var ½ år senere på en dejlig flyferie til varme og sydlige himmelstrøg.

5. Kvinde er blevet røgfri. Prøvet flere gange at droppe rygning uden held. Er nu røgfri på 4. år. Her arbejdede vi med det over en periode.

6. Kan være et vigtigt element i forhold til barnløshed/Frygt for ikke at kunne blive gravid. Flere er efterfølgende blevet gravide.

7. Kvinde kunne ikke køre eller gå over broer (heller ikke små broer over veje, selv når hun havde sin mand i hånden). Efter samtale og en session fortalte hun glædestrålende at hun nu havde været på ferie i Sverige og dermed over de store broer både ud og hjem(Vejle Fjord broen, Lillebæltsbroen, Storebæltsbroen og Øresundsbroen) uden problemer.

Kan anvendes i forhold til:
- Traumer
- Fobier
- Alle følelser (f.eks. vrede, irritation, sorg, skyld, angst, stress, ikke at være god nok)
- Fysiske smerter eller ubehag
- Selvværd
- Afhængighed (f.eks. af cola, spiritus, overspisning, rygning, arbejde)
- Forkølelse m.v.
- Personlig udvikling
- Forskellige situationer i forbindelse med indlæring, fremlæggelse, tale eller lignende
- Hvad der står i vejen for dine ønsker
- Præstere bedre
- Aktiv coaching hvor hele dig er involveret

Som det fremgår af ovennævnte punkter, kan teknikken anvendes til rigtig meget forskelligt. Det er et fantastisk redskab til at arbejde med alt indenfor det mentale og følelsesmæssige.
Det kan være en stor fordel, at du kan hjælpe folk med meget dybe, personlige problematikker uden at de behøver at fortælle om det. De skal blot tænke på det. Så kan du hjælpe.

”Slip uønskede følelser eller tilstande”

På kurset:
Der tages udgangspunkt i deltagernes mulige problematikker, afhængigheder eller mulige områder, hvor du ønsker at forbedre sig. Eller hvis noget står i vejen for et ønske, manglende mod eller en fobi.
Kurset er meget praktisk arbejde, hvor det er ”learning by doing” efter en gennemgang af de grundlæggende teorier, punkter og forskellige processer.
Du får arbejdet meget med egne problematikker samtidig med at du lærer det, så du bliver sikker i spørgeteknik og anvendelse.
På kurset læres denne specielle og direkte teknik, som har udspring i tankefeltterapi, men også flere andre utrolig virksomme teknikker som reversering, toxin-udrensning, traumebehandling med flere vil blive inddraget.

Når teorien er på plads, er kinesiologien grundlaget for det videre arbejde med klienten.

Forudsætning for deltagelse: KA 1-4 eller TFH, så du kan teste.

Se også www.karinshelseklinik.dk

Detaljer

Start:
2. maj 2020
Slut:
3. maj 2020
Pris:
Kr. 2.200
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.karinshelseklinik.dk

Arrangør

Karins Helse Klinik
Telefon
4046 1356
E-mail
karin@karinshelseklinik.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Karins Helse Klinik
Karl Bjarnhofs Vej 13
Vejle Ø, 7120 Danmark
+ Google Maps
Telefon
40461356
Se Sted hjemmeside