Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ringe – Sommerkursus Basiskursus Touch for Health 1- 4

26. juni 2022 @ 9:00 - 3. juli 2022 @ 17:00

kr.8000

Sommerkursus  Basiskursus Touch for Health 1-4

Touch for Health er et basiskursus. Det er begynderkurset for dig, som gerne vil lære at teste med henblik på at blive Kinesiolog.

Det er også for dig, som bare gerne vil lære muskeltest og kunne teste og hjælpe dig selv og din familie med forskellige problemstillinger

Det er også for dig, som allerede er komplementær behandler og nu gerne vil have yderligere et værktøj i din værktøjskasse.

Her er dette basiskursus bare et must. Du lærer at teste, du lærer sammenhængen mellem muskel-meridian-organ. Den sammenhæng er guld værd at kende, for derigennem får du så meget viden om kroppen, og det er sat ind i en helt anden forståelsesramme end den gængse sygdomsopfattelse.

Sagt med andre ord - det er energimedicin

Basiskursus Touch for Health 1-4 er obligatorisk i forhold til at tage en uddannelse til DK-Kinesiolog.

Her lærer du grundlæggende muskeltestning, og du får viden om samspillet muskel-meridian-organ. Du vil blive præsenteret for en hel opfattelse af sundhed og sygdom: her arbejder vi med energimedicin. Vi spørger kroppen om, hvordan den er i balance. Ud fra det svar, vi får, afbalancerer vi, så kroppen – ja, hele systemet – igen kan komme i balance.

Det vil sige, at hver behandling, du fremover kommer til at give til din klient, bliver skræddersyet til netop denne person. Det er en helt unik behandling, du vil give, med udgangspunkt i netop denne klient.

Med basiskursus Touch for Health 1-4 har du taget et langt skridt ind i kinesiologiens verden, og et langt skridt ind i uddannelsen til Kinesiolog med ret til RAB, som er første step af uddannelsen til DK-Kinesiolog. Dette kursus svarer til en fjerdedel af uddannelsen til Kinesiolog med ret til RAB.

Hvorfor skal jeg tage dette sommerkursus?

Hvis du ikke har planer om at uddanne dig til Kinesiolog, kan du bruge kurset som supplement til din egen uddannelse som komplementær behandler. Det er guld værd at kunne teste, for så er du hele tiden i kontakt med din klients grundlæggende behov. Du vil ligeledes kunne sammensætte din behandling ud fra klientens primære behov.

Du kan også tage kurset, fordi du ønsker at have nogle gode værktøjer, så du kan afbalancere dig selv, din familie, dine venner eller dine kolleger. Der er masser af gode selvhjælpsteknikker i kurset.

Teori og praksis i skøn forening

50% af kurset er praktisk træning af muskeltesten. Vi arbejder med personlige mål, så du vil komme hjem og være i en helt anden balance. Et nyt menneske kan man vist godt sige. Mange kursister har sluppet gamle spændinger og gamle mønstre, som ikke længere er hensigtsmæssige at bære rundt på.

Kurset er internationalt godkendt, så du kan til enhver tid fortsætte din uddannelse i udlandet.

Praktisk info

Sommerkurset dækker over 64 timer i alt.

Der er også superviseret træning - 16 timer. De ligger den 27.-28.august, hvor der vil blive mulighed for at få gennemgået hele stoffet, trænet og til sidst aflægges der eksamen.

Sommerkursus Basiskursus Touch for Health 1-4: 8 undervisningsdage (9-17)

Læs mere her:https://kinesiologi-akademiet.dk

Det siger andre kursister: https://kinesiologi-akademiet.dk/udtalelser-fra-kursister/

Læs mere om Touch for Health her: http://www.touch4health.com

Læs mere her på Kinesiologi-Akademiets hjemmeside: https://kinesiologi-akademiet.dk/kropsafbalancering-tfh-1-4/

Læs mere her: https://danskekinesiologer.dk

Touch for Health / Kropsafbalancering

Detaljer

Start:
26. juni 2022 @ 9:00
Slut:
3. juli 2022 @ 17:00
Pris:
kr.8000
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , , , , ,
Hjemmeside:
www.kinesiologi-akademiet.dk

Arrangør

Birgit Nielsen, Kinesiologi-Akademiet
Telefon
23433662
E-mail
birgit@kinese.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Skovvej 26, 5750 Ringe
Skovvej 26
Ringe, Fyn 5750 Danmark
+ Google Maps
Telefon
23433662
Se Sted hjemmeside