Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Praktisk Kinesiologi – SUCCES I KLINIKKEN – Vejle

13. maj 2023 @ 9:00 - 14. maj 2023 @ 18:00

kr. 2.300

Praktisk Kinesiologi – SUCCES I KLINIKKEN den 13. og 14. maj 2023

Kurset som giver dig et godt overblik, en masse god viden og en god tilgang i forhold til at have mange klienter i klinikken.

Måske har du taget en del kinesiologikurser, men ved nu ikke helt, hvordan du skal få det brugt rigtigt.

Flere har sagt: Inden dette kursus kunne jeg en masse teknikker, men vidste ikke helt, hvordan jeg skulle få det brugt og hvornår.

Dette kursus giver dig en større sikkerhed og overblik.

Ikke alle forstår og ved så meget om kinesiologien. Her på kurset får du en rigtig god tilgang til dine klienter og til en fælles forståelse, så det er lettere for klienten at forstå kinesiologi og følge med i udviklingen af deres afbalanceringer/udvikling og besøgene hos dig i klinikken. Så de kommer igen og sender mange andre klienter til din klinik.

Du kan vælge dette kursus, hvis du selv vil sammensætte din uddannelse, eller allerede er kinesiolog og gerne vil have gang i din klinik og have SUCCES SOM KINESIOLOG.

 

  • Praktisk Kinesiologi – SUCCES I KLINIKKEN er en samling af ”guldet” fra forskellige kinesiologiretninger og kurser. Det er test og korrektioner, der flytter noget og har betydet rigtig meget for mit klinikarbejde gennem årene.
  • Mit ønske: at kunne give de bedste test og afbalanceringer videre, som jeg i årenes løb har set give super gode resultater i min klinik. Jeg har gennem årene testet virkelig mange klienter, og har kunnet se, hvilke ting der bare virker.
  • Det gode ved denne måde at arbejde på, er at klienten kan se og forstå, hvorfor de har det, som de har det. Der er en sammenhæng i det hele, og det betyder, at klienterne er tilfredse og kommer igen.
  • De sender andre klienter, og på den måde får du SUCCES med din klinik uden en masse annoncering.
  • Jeg har altid haft rigeligt at lave. Vil du også have SUCCES?
  • Kurset indeholder mange effektive og dybtgående test, og der skabes en sammenhæng mellem de forskellige teknikker, så det giver en god forståelse.
  • Vælg dette kursus hvis du er i gang med din uddannelse, eller allerede er kinesiolog og gerne vil have gang i din klinik og have SUCCES SOM KINESIOLOG.

 

Nogle af testene er plukket ud fra andre kinesiologisystemer, nogle er kommet som inspiration ved at se nogle af de forskellige dygtige kinesiologer og behandlere i deres arbejde og undervisning og nogle er ”poppet op” i mit arbejde i klinikken. Alt sammen gennemprøvet med succes i flere år. Men her kædes tingene sammen, så det er brugbart i klinikken og du får gode redskaber til at danne dig et godt overblik.

Virkelig godt kursus der kæder det hele sammen, så det giver mening for dig og klienten. 

Godkendt af Danske Kinesiologer til RAB-kinesiolog og opdatering.

Timetal: 18 lektioner

Forudsætninger: Kropsafbalancering 1 – 4 og Stress 1. Har kendskab til chakraer og meridianer.

Pris: kr. 2.300,- inkl. manual og forplejning.

Kurset afholdes i Rimahus, Karl Bjarnhofs Vej 13, 7120 Vejle Ø

Tilmelding til karin@karinshelseklinik.dk eller på tlf. 40 46 13 56. Har du spørgsmål kontakt mig endeligt. -Tilmelding allersenest den 3. maj 2023.

 

 

Detaljer

Start:
13. maj 2023 @ 9:00
Slut:
14. maj 2023 @ 18:00
Pris:
kr. 2.300

Arrangør

Karins Helse Klinik
Telefon
4046 1356
E-mail
karin@karinshelseklinik.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Karins Helse Klinik
Karl Bjarnhofs Vej 13
Vejle Ø, 7120 Danmark
+ Google Maps
Telefon
40461356
Se Sted hjemmeside