Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pollen testsæt fra Allergifrihed

4. oktober 2020 @ 12:00 - 16:00

På workshoppen får du mulighed for at træne test og balancering af allergi. Du lærer at arbejde med det testsæt jeg har udviklet, som består af 46 energetisk kodede ampuller med pollen fra danske græsser og træer.

Testsættet indeholder en ny kinesiologi funktion, som jeg kalder ”provokation”. Funktionen bliver demonstreret på workshoppen. Du får rig mulighed for selv at arbejde med testsættet og blive fortrolig med ”provokation” funktionen.

Du stifter også bekendtskab med listen over mulige provokationskilder, som har til formål at give bevidsthed om, hvad der udløser allergien hos klienten. Med denne viden kan du afdække og behandle flere typer af allergier i samme session.

Testsættet består af 46 ampuller, der indeholder kodet vand med energimønstret fra pollen fra danske træer og græsser. Kodningen er et stykke energiarbejde jeg har foretaget i City of Light.

Hvis du selv lider af allergi og har brug for at tage antihistamin før du kommer til workshoppen, så er det helt i orden. De kodede ampuller kan afsløre allergierne alligevel, da de arbejder på et fint energetisk niveau. Alle deltagere kan på workshoppen kan forvente at blive testet og balanceret på pollen testsættet.

Workshoppen er godkendt af Danske Kinesiologer og timerne tæller som 4 timers RAB opdatering eller som timer i uddannelsen til Kinesiolog.

Dato

4. oktober 2020 kl. 12-16

Vibeke Lumholt Klinik, Kilenvej 42, 5883 Oure

Pris

1000 kr. Workshop inkl. manual og pollen testsæt med 46 ampuller kodet med danske pollen.

500 kr. Workshop inkl. manual for deltagere, der allerede har købt pollen testsættet.

250 kr. for dem, der har været på workshoppen tidligere.

Forudsætning for at deltage
Denne allergi workshop henvender sig til alle typer behandlere. Hvis du ikke allerede kan muskelteste med kinesiologi eller pendulere, så får du instruktioner i en simpel "vippetest".

Detaljer

Dato:
4. oktober 2020
Tidspunkt:
12:00 - 16:00
Hjemmeside:
http://www.allergifrihed.dk/workshop.html

Arrangør

Allergifrihed, Charlotte Shanti
Telefon
4225 3108
E-mail
kontakt@allergifrihed.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Vibeke Lumholz Klinik
Kilenvej 42
Oure, 5883
+ Google Maps