Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MATRIX, modul 1 i Vejle

januar 20 @ 9:00 - januar 21 @ 18:00

kr. 2.800

På modul 1 lærer du:

 • Alt om vores grundlæggende energimatrix, principperne bag livsenergi, frekvenser og alle grundenergierne.
 • En masse teori omkring energisystemer, celleenergi, positive og negative påvirkninger samt test og korrektion af den grundlæggende energiform (MATRIX).
 • Test og korrektion af celleenergi og korrektion af chok og traumer fra undfangelsen og frem.
 • Test og korrektion af påvirkninger fra forfædre, andre personer og områder.

 

Beskrivelse af MATRIX-kurserne - modul 1-5:

Du lærer (på alle modulerne):

 • At genoprette den grundlæggende energiform (Matrix). Energiformen som alle celler, organer m.v. er opbygget og reproducerer sig efter, og som danner grundlag for de nye cellers tilstand og udtryk
 • Must have, hvis du vil kunne teste celleenergi, tjekke for tilstand, og genetablere optimal celleenergi, så kroppen/cellerne forbliver sunde og raske
 • En energimæssig ”scanning”
 • At korrigere chok og traumer fra undfangelsen og frem
 • At korrigere for påvirkninger fra forfædre, andre personer og områder
 • Test og udrensning af belastninger, toksiner, vaccinationer m.v.
 • Must have for vigtig viden om kranieknoglernes påvirkning på krop, psyke, hormoner, fordøjelse og ikke mindst på vores mentale sundhed – og hvordan de korrigeres
 • At korrigere skævheder i ryg-, nakke-, hofteområdet og vigtigheden for dette – specielt vigtigheden af balancen mellem kranie og atlas/nakkehvirvler
 • At teste ret overordnet og også fuldstændig specifik og ned i de mindste detaljer
 • At arbejde dig fra den helt grundlæggende energiform, der skabes ved undfangelsen og derfra bevæge dig ud i alle retninger og på alle områder, niveauer og systemer.

Materialet fra disse kurser gør dig i stand til at klare stort set alle problematikker i din klinik. Også super godt og brugbart til behandling af børn og dyr.

Matrix-kurserne er en kursusrække bestående af 5 moduler, hvor du lærer dybtgående test og korrektioner. Det specielle ved disse kurser er, at vi arbejder ud fra grundmatrix, som er hele den energistruktur som krop, organer, celler med mere tager form efter. Den energimatrix der skal være på plads, for at vi kan forblive raske og sunde. En genoprettet energimatrix giver bedst mulig skabelon til de nye celler og bedste mulighed for sundhed på alle planer.   

Samtidig arbejder vi med vigtigheden af livsenergi og hele grundstrukturen i forhold til at undgå sygdomme, fysiske skævheder, fysiske problemer samt problemer med indlæring og psyke. Optimal livsenergi er afgørende for, om cellerne arbejder og udvikler sig korrekt.

Undfangelsen, fostertilværelsen, fødsel og de små og store oplevelser vi alle bærer med os, kan ændre balancen i vores Matrix. Endda påvirkninger fra vores forfædre og vores omgivelser kan have indflydelse på vores sundhedstilstand.

Vores sundhedsmæssige og følelsesmæssige tilstand er påvirket af vores fostertilværelse, fødsel og forskellige oplevelser i livet.  På MATRIX kurserne arbejder vi også med de belastninger, der er opstået tilbage i generationerne.  Igennem generationerne bæres der en social-, en følelsesmæssig- og en genetisk arv, der kan have stor indflydelse på vores tilstand.

På MATRIX kurserne lærer du også hurtigt visuelt at ”spotte” klientens ubalancer. Du lærer vigtigheden og betydningen af kranieknogler, ryg, bækken og deres indbyrdes forhold og indflydelsen på alle de andre systemer.

Tilmelding til: karin@karinshelseklinik.dk

Detaljer

Start:
januar 20 @ 9:00
Slut:
januar 21 @ 18:00
Pris:
kr. 2.800
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Karins Helse Klinik
Telefon
4046 1356
E-mail
karin@karinshelseklinik.dk
Se Arrangør hjemmeside