Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MATRIX 1 i Vejle

25. april 2020 - 26. april 2020

kr. 2.300

MATRIX modul 1 i Vejle

MATRIX modul 1 og de efterfølgende moduler kan tages som en særskilt kursusrække indenfor kinesiologien, men også som et supplement til det, du allerede har. Du bliver i stand til at lave grundig og dybdegående test og korrektioner, der gør en forskel.

MATRIX mdul 1 er en forudsætning for de videre moduler, hvor vi på de næste moduler arbejder med specifikke test og korrektioner til indlæring, kranieknogler, ryg, skelet, organer, celleændringer, nervesystemer, forgiftning, belastninger og flere specifikke problematikker.

På MATRIX modul 1 lærer du om vores grundlæggende energimatrix, principperne bag livsenergi, frekvenser og alle grundenergierne. En masse teori omkring energisystemer, celleenergi, positive og negative påvirkninger samt test og korrektion af den grundlæggende energiform (MATRIX). Test og korrektion af celleenergi og korrektion af chok og traumer fra undfangelsen og frem. Test og korrektion af påvirkninger fra forfædre, andre personer og områder.

Derfor skal du vælge dette kursus:

• Du ønsker et godt og solidt fundament at teste ud fra
• Du ønsker at kunne korrigere, hvor du går dybt og afbalancerer alle energisystemerne indefra og ud
• Du lærer at korrigere grundmatrix, der danner det optimale grundlag for videre test og afbalancering. Effektivt værktøj til mennesker og dyr. Specielt velegnet til helt små børn.
• Du ønsker at arbejde på det fundamentale og have en super effektiv basis korrektion
• Få grundlaget i orden til effektive korrektioner i forholdt til fysiske / organrelaterede / kirtelrelaterede problematikker, effektive indlæringskorrektioner, følelsesmæssige, omsætningsmæssige, kemiske og spirituelle aspekter.
• Kende baggrunden for livsenergi og cellens og kroppens grundstruktur

Kurset Matrix er skabt med udgangspunkt i læren fra The Dawson Program, som stifteren Cameron Dawson lancerede i sin første undervisning i Danmark i 2001. En stor del af teorien bag test og opbygning stammer herfra kombineret med egne erfaringer og tilføjelser.
På kurset anvendes forskellige lydfrekvenser til at korrigere ubalancerne med. I høj grad energimedicin.

Lydfrekvenserne der anvendes på dette Matrix kursus, er udarbejdet i tæt samarbejde mellem kinesiolog Karin Jensen og musiker Jane Winther. Igennem en årrække har vi arbejdet med lydfrekvenser, der aktivt anvendes til korrektion og opbygning efter ubalancer og som er tilpasset ”Den nye tids energi”.

Forudsætning for deltagelse: KA 1-4 eller TFH.

Generelt på MATRIX modulerne lærer du:

• At genoprette den grundlæggende energiform (Matrix). Energiformen som alle celler, organer m.v. er opbygget og reproducerer sig efter, og som danner grundlag for de nye cellers tilstand og udtryk
• Must have, hvis du vil kunne teste celleenergi, tjekke for tilstand, og genetablere optimal celleenergi, så kroppen/cellerne forbliver sunde og raske
• En energimæssig ”scanning”
• At korrigere chok og traumer fra undfangelsen og frem
• At korrigere for påvirkninger fra forfædre, andre personer og områder
• Test og udrensning af belastninger, toksiner, vaccinationer m.v.
• Must have for vigtig viden om kranieknoglernes påvirkning på krop, psyke, hormoner, fordøjelse og ikke mindst på vores mentale sundhed – og hvordan de korrigeres
• At korrigere skævheder i ryg-, nakke-, hofteområdet og vigtigheden for dette – specielt vigtigheden af balancen mellem kranie og atlas/nakkehvirvler
• At teste ret overordnet og også fuldstændig specifik og ned i de mindste detaljer
• At arbejde dig fra den helt grundlæggende energiform, der skabes ved undfangelsen og derfra bevæge dig ud i alle retninger og på alle områder, niveauer og systemer.

Materialet fra disse kurser gør dig i stand til at klare stort set alle problematikker i din klinik. Super godt og brugbart til behandling af børn og dyr
Matrix-kurserne er en kursusrække bestående af 5 moduler, hvor du lærer dybtgående test og korrektioner. Det specielle ved disse kurser er, at vi arbejder ud fra grundmatrix, som er hele den energistruktur som krop, organer, celler med mere tager form efter. Den energimatrix der skal være på plads, for at vi kan forblive raske og sunde. En genoprettet energimatrix giver bedst mulig skabelon til de nye celler og bedste mulighed for sundhed på alle planer.

Samtidig arbejder vi med vigtigheden af livsenergi og hele grundstrukturen i forhold til at undgå sygdomme, fysiske skævheder, fysiske problemer samt problemer med indlæring og psyke. Optimal livsenergi er afgørende for, om cellerne arbejder og udvikler sig korrekt.

Undfangelsen, fostertilværelsen, fødsel og de små og store oplevelser vi alle bærer med os, kan ændre balancen i vores Matrix. Endda påvirkninger fra vores forfædre og vores omgivelser kan have indflydelse på vores sundhedstilstand.

Vores sundhedsmæssige og følelsesmæssige tilstand er påvirket af vores fostertilværelse, fødsel og forskellige oplevelser i livet. På MATRIX kurserne arbejder vi også med de belastninger, der er opstået tilbage i generationerne. Igennem generationerne bæres der en social-, en følelsesmæssig- og en genetisk arv, der kan have stor indflydelse på vores tilstand.

På MATRIX kurserne lærer du også hurtigt visuelt at ”spotte” klientens ubalancer. Du lærer vigtigheden og betydningen af kranieknogler, ryg, bækken og deres indbyrdes forhold og indflydelsen på alle de andre systemer.

Spændende og populært kursus.

Se endvidere www.karinshelseklinik.dk

Detaljer

Start:
25. april 2020
Slut:
26. april 2020
Pris:
kr. 2.300
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.karinshelseklinik.dk

Arrangør

Karins Helse Klinik
Telefon
4046 1356
E-mail
karin@karinshelseklinik.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Karins Helse Klinik
Karl Bjarnhofs Vej 13
Vejle Ø, 7120 Danmark
+ Google Maps
Telefon
40461356
Se Sted hjemmeside