Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursus i vægtkontrol

30. november 2019 @ 9:00 - 1. december 2019 @ 17:00

kr.1.900

Vægtkontrol er et super vigtigt emne. Har du ikke lyst til at hjælpe andre med at få styr på deres vægt? Kurset er topaktuelt her før jul, fordi du bliver klædt på til at hjælpe andre med at komme af med de ekstra kilo, som julen kan have givet dem som en ekstra ”gave”. Det er selvfølgelig også relevant resten af året!

Wayne Topping har udviklet dette kursus, og han beskriver kurset således: I den vestlige verden er vi nærmest overfokuseret på diæter, alligevel er der mange, der bliver mere og mere overvægtige. I USA har man de sidste fire årtier gået ind for fødevarer med ingen eller lavt fedtindhold. Nu er der en epidemi af diabetes, som spreder sig til hele verden. Hvorfor det? Hvad kan du og dine klienter gøre for at holde styr på vægten?

Det er på tide at give slip på nogle af de gammeldags ideer og erstatte dem med strategier, der fungerer. I stedet for at dyrke mere motion, kan man motionere meget mindre, men på den rigtige måde.

I kursusmaterialet indgår der 16 kemiske/ernæringsmæssige principper, som kan bidrage til at undgå eller vende om på den nuværende epidemi i overvægt/fedme/ diabetes. Vi vil undersøge, hvilken rolle hypotalamus, bugspytkirtlen og binyrerne spiller i forhold til vægtregulering og bruge følelser til at afbalancere disse funktioner. Du vil lære et antal strategier til at takle de følelsesmæssige temaer, der ofte er grunden til overspisning. Vi vil også undersøge, hvad der forårsager den hurtige stigning i skjoldbruskkirtel problemer i form af for lavt stofskifte, som er årsagen til stigende problemer med overvægt både i USA og England/GB.

Kurset indeholder rigtig mange praktiske måder til at opnå balance og normalisere vægten.

Kursuspris 1.700 kr. + manual 200 kr.

Forudsætning for at deltage er KA 1- 4 + Stress I eller lignende baggrund

Underviser: Edel Hovgaard

Forplejning er ikke inkluderet i prisen, men jeg vil sædvanen tro sørge for forfriskninger til formiddags- og eftermiddagspausen.

Detaljer

Start:
30. november 2019 @ 9:00
Slut:
1. december 2019 @ 17:00
Pris:
kr.1.900
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Kinesiologiskolen i Vejle
Telefon
2777 1316
E-mail
edel18@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside