Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Krop – Sind – Ånd Helsemesse

1. februar 2019 @ 10:00 - 3. februar 2019 @ 18:00

Danmarks største holistiske messe indenfor alternativ behandling

Brøndby Hallen danner rammen om Danmarks største og mest alsidige messe indenfor alternative behandlingsformer – såvel fysiske, naturterapeutiske som åndelige og spirituelle.

Messen er et oplevelsesmekka for dig som er nysgerrig, åben og søgende i forhold til, hvad der evt. kan give dig og dine et lille kærligt skub videre på livets vej.

Du bliver mødt af behandlere som brænder for deres arbejde både med fysiske behandlinger og med at hjælpe og rådgive om personlig udvikling og spirituel praksis. Oplev også spændende produkter som understøtter den holistiske og alternative tilgang til livet – naturprodukter, krystaller, musik, bøger, kort, engle og meget mere.

Lad dig fordybe i en foredragsrække som byder på 105 forskellige foredrag, workshops, minikurser og klarsyn holder dig opdateret på alt det nye indenfor den “alternative verden”.

Vi træffes på stand nr. 95

Hvor klog kan man egentlig blive af at tale med en muskel? Besøg kinesiologerne og få en snak med os - og ikke mindst dig selv. Også korte behandlinger á kr. 200,-

Rabatkupon til indgangsbillet kan hentes her

Detaljer

Start:
1. februar 2019 @ 10:00
Slut:
3. februar 2019 @ 18:00

Arrangør

Danske Kinesiologer, Lokalafdeling Sjælland
E-mail
rbbendixen@mail.dk

Sted

Brøndby Hallen
Brøndby Stadion 10
Brøndby, 2605
+ Google Maps