Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

K-Power The Epigenetic Healing Cycle v. Bora Dora Selim

14. juni 2019 @ 9:00 - 16. juni 2019 @ 17:00

Kursus

23 timer / 3 dage

 

Indhold

Epigenetiske helbredelsescyklusser  er et mentalt og følelsesmæssigt workshop.  Det er enkelt at anvende, men ekstremt effektivt i at opnå følelsesmæssig modstandsdygtighed og fred i tankerne.

Det er ganske enkelt en vidunderlig rejse i ens egen vej til mental og følelsesmæssig velvære.

Vi vil opdage hele kroppens selvmuskeltest  for at hjælpe dig med at arbejde på dig selv og en enkelt muskeltest for at arbejde på andre.
Kunsten med muskeltest  gør det muligt for os at opdage de følelser, som kroppen ønsker at blive afbalanceret på. Denne workshop vil udstyre dig med færdigheder og forskningsbeviste følelsesmæssige Kinesiologiteknikker, der støtter i at opnå følelsesmæssig modstandsdygtighed, stresstolerance og frigivelse undertrykte følelser. Derudover for at frigive dybt holdt vrede, frustration og for at lindre en overvældet tilstand. Derved opnår du en uovertruffen forbedring af mental wellness og biologi.

Den nye epigenetiske videnskab afslører, at din opfattelse styrer din biologi, dette placerer dig i førersædet, fordi;  hvis du kan ændre din opfattelse, kan du forme og lede din egen genetiske aflæsning. På denne workshop vil vi ikke opdage en, men hele fem forskellige helbredelsescyklusser med sine egne specielle egenskaber for at opgradere vores opfattelse af heling.

Fordele og teknikker:

 

  • · Modstandsdygtighed og Stress Tolerance Punkter; Stimulering af stress Tolerance Punkter hjælper med at lindre stress, og overbelastede negative følelser. Du får en øget stresstolerance og måske bliver den ledsaget af en energiforøgelse.

 

  • · Vesuvius cyklus- og spændingsventiler Stimulering af Vesuvius-cyklus- og spændingsventiler hjælper med at afbalancere sorg og tilgivelse, er god til dem der er nådesløse overfor sig selv, for fokuseret på fejl eller som er selvstraffende.

 

  • · Selvberoligende cyklus , selvberoligende og beroligende reflekser bruges, når en person er anspændt, agiteret, nervøs, udbrændt, udmattet, neurotisk og lignende . Det virker vidunderligt som et selvbevidstheds værktøj, som alle kan lære at gøre for sig selv. Det er ekstremt effektivt, det beroliger det løbende sind og det bringer det til en bevidst tilstand.

 

  • · Reflekser i lymfatisk flush-cyklus og muskelsmerter , dette er en energiforøgelse , Stimulering af disse reflekser hjælper med at skylle lymfesystemet og detoxe kroppen for både følelsesmæssige og miljømæssige toksiner.

Forudsætninger

Ingen

Næste kursus

14. + 15. + 16. Juni 2019

fredag + lørdag + søndag 9:30 - 18:00

Instruktør

Bora Dora Selim

Pris

3.200,- kr. + engelsk materiale 525,- kr.

Du modtager en fuldt detaljeret manual med alle procedurer
Du modtager internationalt certificering.

Tilmelding

Tilmelding på info@kinesiologiuddannelse.dk

eller Kontakt os her

Detaljer

Start:
14. juni 2019 @ 9:00
Slut:
16. juni 2019 @ 17:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.dihs.dk/kpower-the-epigenetics-healing-cycles

Arrangør

DIHS
Telefon
40 50 66 75
E-mail
info@kinesiologiuddannelse.dk
Se Arrangør hjemmeside