Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fødselsenergi, livsenergi og livsstart. Kommunikationskinesiologi, 2021. Modul I.

19. april 2021 - 20. april 2021

$4500,00

Præsentation af kurset:
Fødselsenergi, livsenergi og livsstart.
Kommunikationskinesiologi, 2021.Modul I
Det holistisk magiske i samspil mellem fødselsenergi, livsenergi og liv!

Du inviteres hermed til vores kursus!

Kort om interessefelt og kursets tema:

Undfangelse, fostertilværelse, fødsel og livsstart er oftest den mest eksplosive udviklingsperiode i et menneskes liv!
Det er oftest også den mest udfordrende og sårbare periode i et menneskers liv. Den sårbarhed  livsstarten udgør  er tæt knyttet til  samspillet mellem mor - far og familie i både de nære livsvilkår og omgivende samfund. Det er idag erkendt, at det er en afgørende tidsperiode i ethvert menneskes liv! Men den tidlige indsats og forebyggelse i denne tidsperiode er fortsat idag mest relateret til en medicinsk forståelse, en sporadisk psykologisk indsats og en offentlig spartansk pasningskultur i de givne daginstitutioner. Mange børn og unge, - og voksne har tiltagende trivsels-, udviklings- og helbredsproblemer. Måske husker du et af Bruce Liptons udtryk: Følg energien din tumpe! Det er det vi gør på dette kursus og gør det fra livets begyndelse!

Kursets sigte er, at give kinesiologer kompetencer ifht. at kunne blive attraktive samarbejdspartnere både for de mange børn, unge og voksne der idag er udfordret af tidlige livshændelser, men også i forhold til andre faggrupper, der er optaget af samme interessefelt: At fremme og styrke børn, unge og voksnes livsglæde, robusthed og virketrang.
Kursets fokusområde er videnskabeligt underbygget i forhold til viden om undfangelse, fostertilværelse, fødsel og livsstart, og den ny tids forståelse af energi, dannelse, udvikling og helbred.

Kort om vores erfaringer fra egen prakis og studier på området

Vi - Ulla Balle og Karin Siff Munck - har i flere år systematisk testet børn og voksnes fødselsenergi. Vi har via samtaler med vores klienter haft fokus på sammenhæng mellem livsenergi, fødselsenergi og deres livshistorie. Det er ud fra den erfaring, at vi tillader os at fastslå, at alt for mange både børn, unge og voksne lever et liv i skyggen af deres egne potentialer. Livsenergien er al for ofte optaget af, at kompencere for fortidens energitab på tidlige livshændelser, og ikke mindst særlige omstændigheder omkring deres fødsel og livsstart. Det kan handle om vodsomme hændelser som chok, traumer, kriser, forladthed, ensomhed, stress, kemi,- i det omgivende miljø fysisk, psykisk, socialt, energetisk mm, der har forstyrret de tidlige livsprocesser. Disse mennesker har ofte et liv, som de beskriver som udfordrende og med mange "bump" på livets vej. Men det kan også være hændelser af mindre voldsom karakter.
Uanset, hvad der ligger bag, er det vores erfaring, at det kinesiologisk kan genoprettes. Mottoet er: Find og giv energi til de der vokser!

Kurset sætter fokus på barnets perspektiv

Mange af de fortællinger vi kender om fødsler har ofte moderens og faderens perspektiv på fødslen og den første tid med barnet. Det er også relevant. Det perspektiv vi gerne vil supplere med og særligt belyse er barnets perspektiv lagret i kropsindet. Det er et faktum, at barnet kan have en helt anden oplevelse af samme begivenhed. Energitab og reduceret udfoldelse af livspotentialer i de tidlige livsprocesser kan have afgørende betydning i både et energetisk og helhedsperspektiv. Muskeltesten er intet mindre end genial til at skabe overblik og indblik i den sammenhæng! Fostertilværelse, fødsel og livsstart er en tidsperiode, der ofte omtales som ”ukendt land”, eller fremstår, som små anekdotiske sætninger, og ofte hørt med "barneøre". Muskeltesten kan medvirke til at "tegne et landkort" der hvor der ønskes indblik, og på den måde bringe nyt lys og indsigt både til den enkelte, og til kinesiologen.
Kommunikationskinesiologi omfatter både en faglig referenceramme, et fagsprog og en dynamisk testsystematik. Ud over håndmodel vil også verbaltestning og verbale udsagn derfor indgå.

Centrale temaer i kurset:

 • Den ny tids forståelse af energi, biologi, spiritualitet.
 • Et barneperspektiv på fostertilværelse, fødsel, livsstart, liv og udvikling
 • Et flerlivsperspektiv: Et liv - mange liv og mange liv i et!
 • Krop - sind - sjæl samspil ud fra Chris Griscom
 • Energi, kommunikation og multikommunikation ud fra bl.a. Bruce Lipton
 • Kongerækken i kroppens kommunikations- og energisystem
 • Energi, livsenergi og fødselsenergi som kinesiologiske grundbegreber
 • Bevidsthed, som den skabende kraft i liv og energi
 • Livshistorien – som fortælling og proces til selvforståelse og strategi for livsmål
 • Basisviden om: Rejsen fra to celler til nyfødt spædbarn – ikke to rejser er ens!
 • Livsstartens potentialer og særlige sårbarhed ud fra psyko-neuro-immunologi bl.a. Susan Hart
 • Barnets plastiske, formbare og sårbare krop - hjerne - sind
 • Hjerte energiens betydning
 • Stress som livspotentiale og livsforstyrrer belyst i et barneperspektiv
 • Stress forstået som kroppens multisprog, og som central aktør i menneskets vej til stabil fødselsenergi og  livsenergi
 • Basale færdigheder indlejret i hjernestammens automatiserede hukommelseslag  fx. barnets selvregulering og selvberoligende evner.

Kursets tilrettelæggelse: Sted, timer, pris mm.

Kurset er godkendt af Danske kinesiologers meritudvalg, marts 2019.
Kursustimerne tæller med i opdatering til fortsat RAB godkendelse.
Kursets instruktører er  Ulla Balle Laursen og Karin Siff Munck, begge godkendte af DK som instruktører.

Kursussted: København S
Kurset har max 5 deltagere.
Timetal: 32 timer fordelt på 2 + 2 dage fordelt på januar og februar måned 2021. Desuden tilbydes der 2 timers supervision (Zoom). Kursusdagene er tilrettelagt i to moduler:
I.Modul: MANdag og TIRSdag: FLYTTET TIL 19. 0g 20. APRIL, 2021. PGA COVID 19
II.Modul: tirsdag og onsdag  4. og 5. MAJ, 2021 PGA COVID 19
Alle dage fra kl. 9.00 til 17.30 incl. frokost og 1 kort pause.

Pris: 4.500,00 kr. inklusiv skriftligt materiale. du vil modtage materiale på mail ca. 14 dage før kursusstart, og der udleveres materiale ifm. de enkelte kursusdage.
Betaling ved bankoverførsel: Jyske Bank: 7170-2474702, Betal venligst 500,- kr. ved tilmelding og 4.000,00 kr. senest 14 dage før kursusstart.
Såfremt kurset må aflyses/ flyttes pga. nye meldinger om Covid 19, så refunderes det samlede beløb.
Deltagerforudsætninger: Kinesiolog med mindst 250 timers godkendte kinesiologitimer, og teori svarende til RAB godkendelse. (anatomi/fysiologi, psykologi).

Såfremt du har yderligere spørgsmål eller vil drøfte deltagerforudsætninger, så er du meget velkommen til at kontakte os!
Kontakt til kursets instruktører: Karin Siff Munck, 22352112 og Ulla Balle Laursen, 24856972.

Endelig tilmelding på mail til: karin@siffmunck.dk

Vi glæder os til at se dig! 

Ulla Balle Laursen & Karin Siff Munck          

 

 

Detaljer

Start:
19. april 2021
Slut:
20. april 2021
Pris:
$4500,00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , , , , , ,
Hjemmeside:
www.siffmunck.dk

Arrangør

Karin Siff Munck og Ulla Balle Laursen
Telefon
22352112
E-mail
karin@siffmunck.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

KSM – Frekvens
Søren Norbys Alle 5
København S, 2300 Danmark
+ Google Maps
Telefon
22352112
Se Sted hjemmeside