Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Djursland – INTERNATKURSUS: CHAKRA – FREKVENSER TIL KROP, SIND OG SJÆL

august 23 @ 8:00 - august 28 @ 17:00

7000kr.

INTERNATKURSUS: CHAKRA – FREKVENSER TIL KROP, SIND OG SJÆL

Beskrivelse

På dette internatkursus med frekvenser til krop, sind og sjæl arbejdes der med 12 chakraer. Der ses på sammenhængen mellem chakraer, meridianer, muskler, akupunkturpunkter, symboler, rygsøjlen og de enkelte hvirvellegemer. Chakraerne ses ud fra den nye tids energiforståelse samt hele evolutions-teorien fra Simone Matthews.
Der afbalanceres med lyd, farver, frekvenser, essenser, symboler m.m.

Kurset er godkendt af foreningen Danske kinesiologer og tæller med 24 timer til vedligeholdelse af RAB og i uddannelsen til DK-Kinesiologi  RAB (ud over 250 timer).

Det er en fordel at kunne muskelteste.
Kurset afholdes som internatkursus med fuld forplejning og eneværelse. Det henvender sig til alle, der er nysgerrige på og har  lyst til at arbejde med den mere spirituelle tilgang til behandling. Vi mødes fredag den 23.8.  Fra  kl. 18 er der indkvartering og forløbet slutter onsdag den 28.8. kl. 11.00.

Kurset finder sted på Rødegaard, Karlshøjvej 5 Vistoft, 8420 Knebel

Kontakt os for mere information og inden du tilmelder dig for at høre, om der er plads. Du er sikret en plads, når du har indbetalt depositum på 2000 kr. i Merkur Andelskasse: Reg nr. 8401 kontonummer 1175779 med navn i kommentarfeltet.

Kursister har sagt om dette kursus:

1.Udtalelse

Chakra kurset var for mig et kursus med høj energi, dyb jordforbindelse, seriøsitet, lethed og erkendelse af sårbarheder. De daglige meditationer skabte en helt særlig “ånd” i undervisningslokalet. Kurset satte en ekstra dimension på de i forvejen fantastiske afbalanceringer med kinesiologi.

Tak til jer Mette, Kisser og Birgit! For al jeres tilrettelæggelse af skønne skønne dage på Rødegaard, for jeres vejledning, for jeres overraskelse og for det skønneste mad. Chakra kurset er som en gave der bliver ved med at give. Vi ses helt sikkert igen!

Joan

2.Udtalelse

CHAKRA kurset var på SÅ mange måder livsændrende for mig. Det var ikke blot et tiltrængt åndehul i en alt for travl hverdag.  Det var også en helt særlig mulighed for at kombinere ny viden, socialt samvær med personlig udvikling.

At genopleve skønheden i det næsten glemte åndehul man kalder en PAUSE i livets turbulente hamsterhjul – og give latteren plads mellem både dybe og lette samtaler med ligesindede. Det var livgivende.

De smukke omgivelser på Mols skabte de perfekte rammer.  De  slog en næsten magisk ring om de ekstremt dybe og indlevende oplevelser, der på smukkeste vis blev faciliteret af de 3 dygtige undervisere. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg gæster CHAKRA kurset.  Her giver jeg min sjæl chancen for at knytte bånd med både Moder Jord og selve Universet. Tusind tak for den oplevelse.

Camilla

3.udtalelse

På mit vision bord for 2023 har jeg mange ting som bliver opfyldt med ugen på Rødegård på Mols. “Skab orden og vær glad”. Jeg må godt nok sige, at de syv meditationer, hvor vi kom alle chakraer igennem, gav en orden både indre og ude i feltet. Det gav en dyb glæde.

“Taknemmelighed” er et andet ord på boardet. Jeg var virkelig fyldt af taknemmelighed over alt det vi lærte.  Det som skete, det nærvær det var, indbyrdes grin og spas i det frie rum. Masser af lækker mad godt tilberedt fra Moder jord.

“En gladere og mere rolig hjerne” en tredje sætning. For måden vi lærte de mange former for afbalancering gennem diverse muskeltests, symboler og energier. Ja så var det et berigende ophold, der virkelig gav noget godt til hjernen på en dyb positiv måde. Jeg tog visdom med mig hjem. som jeg kan bruge i klinikken. Jeg kom også et spadestik dybere ned og ind i kinesiologien.

Ilse

 

https://kinesiologi-akademiet.dk

https://danskekinesiologer.dk

Detaljer

Start:
august 23 @ 8:00
Slut:
august 28 @ 17:00
Pris:
7000kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://kinesiologi-akademiet.dk/event/internatkursus-chakra-frekvenser-til-krop-sind-og-sjael/

Arrangører

Birgit Nielsen, Kinesiologi-Akademiet
Kisser Bjerregård, Kinesiologi Akademiet
MettePedersen Kinesiologi- Akademiet