Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aarhus Kinergetics 3

23. oktober 2021 @ 9:00 - 24. oktober 2021 @ 17:00

2375kr..

Aarhus - Kinergetics 3

Kinergetics 3 - nu skal der arbejdes med muskler, så det er en fordel at have lært Touch for Health. Men fortvivl ikke, hvis du er ny. Der er god hjælp at hente i de videoer, som Philip Rafferty har lavet til dette formål. Du vil sagtens kunne lære at teste musklerne alligevel. Og hvis du allerede har lært musklerne, er dette god og givende repetition samt ny læring, for du lærer også at teste i ekstension.

De fastlåste muskler er også vigtige at arbejde med. Det er de samme 16 muskler, du arbejder med, men på en hel ny måde.

Tungmetaller findes desværre overalt i dag. Derfor er det vigtigt at kunne afbalancere og hjælpe klienterne af med diverse belastninger og problemer, som følger med tungmetaller. I afbalanceringen, som du lærer, arbejdes der med kviksølv, men denne afbalancering kan bruges til alle former for tungmetaller.

Kursusindhold:

 

Test af 16 muskler i kontraktion og ekstension – 64 fotos, 32 professionelle tegninger af muskler.

Fastlåste muskelkredsløb  – Teknisk kaldes disse muskler også  overfaciliterede muskler. Det er 10 gange vigtigere at korrigere disse muskler frem for muskler, som ikke holder.  Denne teknik bruges i candida- og kviksølvs-afbalanceringerne.

Tungmetaller – Test af kviksølv i kroppen. Afbalanceringen styrker kroppen, så den bedre kan håndtere tungmetaller. Der er nogle fantastiske klient-udsagn på den australske hjemmeside om forbedringer efter denne afbalancering.

Candida  – I begyndelsen af 90’erne arbejdede Philip Rafferti med mere end 1000 klienter, som alle havde candida. Han testede 45 muskler og udfordrede med en candida-ampul forskellige områder af kroppen. Efter at have testet hundredevis af klienter indså han, at der var et mønster.  Alle, som havde candida, havde følelsesmæssigt stress, der havde lagret sig i milt-meridianen og påvirkede dermed enten Midterste Trapezius eller Latissimus Dorsi.

Klient-sessioner – Sådan arbejder du med klienter. Eksempler på sessioner med Hydrering og TMJ.

Læs mere her: http://kinergetics-reset.dk

Læs mere her: https://kinesiologi-akademiet.dk

Læs mere om kinesiologi her: https://danskekinesiologer.dk

Detaljer

Start:
23. oktober 2021 @ 9:00
Slut:
24. oktober 2021 @ 17:00
Pris:
2375kr..
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
www.kinergetics-reset.dk

Arrangør

Birgit Nielsen, Kinesiologi-Akademiet
Telefon
23433662
E-mail
birgit@kinese.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Dansk Akademi for Kropsterapi
Elkjærvej 36
Aabyhøj, 8230 Danmark
+ Google Maps