Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aarhus Basiskursus Touch for Health 4

9. januar 2021 @ 9:00 - 10. januar 2021 @ 17:00

1800kr..

Basiskursus Touch for Health

Touch for Health er et basiskursus. Det er begynderkurset for dig, som gerne vil lære at teste med henblik på at blive Kinesiolog.

Det er også for dig, som bare gerne vil lære muskeltest og kunne teste og hjælpe dig selv og din familie med forskellige problemstillinger

Det er også for dig, som allerede er komplementær behandler og nu gerne vil have yderligere et værktøj i din værktøjskasse.

Her er dette basiskursus bare et must. Du lærer at teste, du lærer sammenhængen mellem muskel-meridian-organ. Den sammenhæng er guld værd at kende, for derigennem får du så meget viden om kroppen, og det er sat ind i en helt anden forståelsesramme end den gængse sygdomsopfattelse.

Sagt med andre ord – det er energimedicin.

Touch for Health 4

Basiskursus Touch for Health 4 er toppen af kransekagen. Du har lært musklerne, og nu skal du til at sætte det hele sammen, så du kan hjælpe dig selv og dine klienter til at opnå større velvære og øget sundhed. Det hele bliver nu vævet sammen til en hel afbalancering, og du er nu klar til at begynde i din egen klinik.

På Basiskursus Touch for Health 4 lærer du at:

  • afbalancere 42 muskler både stående og liggende, med brug af mange metoder, herunder også lyd og Luo punkter
  • afhjælpe fysisk og følelsesmæssig holdningsstress
  • arbejde med principperne i tibetansk energi via 8-tals-energien
  • forstå teorien bag akupressur holdepunkter
  • bruge metoder til at afhjælpe simpel smerte og jetlag (tidsforskydning)
  • bruge din viden om reaktive muskler ved holdningsafbalanceringer

En god holdning er noget, som alle ønsker at have, og det er muligt, når de 42 muskler er i balance, og hvis du yderligere bliver afbalanceret for reaktive mønstre i kroppen og tidligere stressfyldte episoder, ja, så er du som født på ny.

Så på dette afsluttende kursus er der også mulighed for at repetere hele teorien om de reaktive muskler og arbejde mere med dem.

Jetlag

Det er også en kæmpe fordel at lære teknikker til at undgå jetlag eller til at komme let igennem omstillingen fra vintertid til sommertid og omvendt. Det kan klares i løbet af få minutter, og du kan herefter rejse jorden rundt uden at få problemer med tidsforskydning mere. Nemt og effektivt og helt gratis – kræver kun massage af enkelte punkter på kroppen.

Tibetanske ottetaller

De tibetanske 8-taller har mange navne, men et er sikkert: de er utroligt effektive i forhold til skader af enhver art. Forbrændinger (også solskoldning), forstuvninger, ar, insektstik, ødemer, smerte, etc. Ved at tegne ottetaller hen over det pågældende område kan smerten næsten altid elimineres, og helingsprocessen fremskyndes og afsluttes langt hurtigere.

Se mere her: http://www.touch4health.com/index.html

Se mere her: https://kinesiologi-akademiet.dk

Læs mere om kinesiologi her: https://danskekinesiologer.dk

Touch for Health / Kropsafbalancering

Detaljer

Start:
9. januar 2021 @ 9:00
Slut:
10. januar 2021 @ 17:00
Pris:
1800kr..
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.kinesiologi-akademiet.dk

Arrangør

Birgit Nielsen, Kinesiologi-Akademiet
Telefon
23433662
E-mail
birgit@kinese.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Dansk Akademi for Kropsterapi
Elkjærvej 36
Aabyhøj, 8230 Danmark
+ Google Maps