Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Specifik Følelsesforløsning – “Et stærkt psykologisk værktøj – Vejle

juni 22 @ 9:30 - juni 23 @ 17:30

kr. 3.000

Kurset ”Specifik Følelsesforløsning”

den 22. og 23. juni 2024 kl. 9.30 – 17.30 begge dage.

”Et stærkt psykologisk værktøj”, som er præcis, hurtig, let anvendelig og effektiv følelsesforløsning.

Som kinesiolog har du det bedste udgangspunkt for at udøve denne meget præcise form for følelsesforløsning, hvor du arbejder dybt med forskellige følelsesmæssige tilstande og coaching til endnu bedre præstation af enhver art, eller til at være den bedste udgave af dig selv.

En præcis vej til at forløse selv meget dybe følelser og komplekse tilstande. En super effektiv teknik, hvor du finder ”den rigtige nøgle til låsen”, så problemet opløses. Og du kan arbejde med klienternes problem, uden at de skal fortælle det hele, de skal blot tænke på det.

Efter dette kursus vil du være rigtig skarp til at hjælpe folk med følelsesmæssige problematikker eller bedre præstationer, og på kort tid komme overraskende langt.

Kursusindhold:

- På kurset læres flere traumemodeller. En model der kan bruges i mange tilfælde og for sig selv. Andre traumemodeller, hvor hver enkelt er helt unik for den enkelte person i forhold til deres traume.

- Udrensning af toksiner samt dybere forståelse af, hvad de kan blokere og betyde. Der renses ud på 3 forskellige niveauer. Grundig og dyb test og korrektion. Kinesiologitesten fortæller vejen og i hvilke lag, der skal korrigeres samt hvilke korrektionsmetoder, der skal anvendes.

Forskel på et toksin og et indirekte toksin. Hvordan men tester forskellen og hvordan de korrigeres.

- Test og korrektion for reversering (psykologisk omvendthed) samt tidspunkt for det.

- Test for hvor godt fat et traume eller følelse har i den enkelte person, og korrektion for dette. (sidder det i et eller flere chakraer, i auraen eller et system)

- Chakraafbalancering.

- På ”Specifik Følelsesforløsning” tester man helt særlige serier frem for hver enkelt person, så korrektionsmetoden for den følelsesmæssige tilstand, traume eller bestemte problemstilling eller tilstand, man arbejder med, er helt unik for lige netop det problem og den person, der arbejdes på.

- Der instrueres i, hvordan man finder og korrigerer med disse unikke behandlingsserier.

- Der gennemgås hvilke blokeringer, der kan være for en succesfuld behandling og hvad man kan gøre for at komme uden om disse blokeringer.

- Behandlingen laves med udgangspunkt i den forudgående samtale med klienten. På kurset undervises i spørgeteknikker, og hvordan man griber det an.

- Der undervises i, hvordan man kan teste og korrigere selv på følsomme emner, som klienten ikke vil tale om.

 

- Med kinesiologien kan vi efter arbejdet med de enkelte følelser og tilstande hurtigt teste, om der er mere ”ladning” på den følelse eller problematik, som man lige har arbejdet på. Oftest er det væk eller ændret dramatisk blot på en enkelt serie, og der kan arbejdes med et nyt emne, følelse eller problematik.

- Der undervises i prioritering, hvis der er flere følelser, toksiner eller oplevelser, så man er så effektiv som muligt.

På kurset tages der udgangspunkt i deltagernes egne forhindringer/ønsker til forbedringer, og er derfor et ret udviklende kursus, hvor du får et fint stort personligt udbytte. Kurset er meget praktisk arbejde, hvor det er ”learning by doing” efter gennemgangen af teori og processer.

Du får arbejdet meget med egne problematikker samtidig med, at du lærer det, så du bliver sikker i spørgeteknik og anvendelse.

Timeantal: 16 timer

Dette kursus kan tages:

I uddannelsen til DK-Kinesiolog® med 400 timer

I uddannelsen til Kinesiolog med 250 timer

Som RAB-opdatering

 

Pris kr. 3.000,- inkl. fortæring og manual. Beløbet indbetales på mobil pay 40567 eller konto 0758-7585664546 mindst 1 uge før kursusafholdelse.

 

Kurset afholdes i min klinik i Rimahus, Karl Bjarnhofs Vej 13, 7120 Vejle Ø.

 

Tilmelding til Karin på mail: karin@karinshelseklinik.dk eller på tlf. eller sms på 40461356.

Detaljer

Start:
juni 22 @ 9:30
Slut:
juni 23 @ 17:30
Pris:
kr. 3.000
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Karins Helse Klinik
Telefon
4046 1356
E-mail
karin@karinshelseklinik.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Karins Helse Klinik
Karl Bjarnhofs Vej 13
Vejle Ø, 7120 Danmark
+ Google Maps
Telefon
40461356
Se Sted hjemmeside