Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FØDSELSENERGI, LIVSSTART OG LIVSENERGI 1. del. KOMMUNIKATIONSKINESIOLOGI, 2019.

10. september 2019 - 11. september 2019

$4.500

FØDSELSENERGI, LIVSSTART OG LIVSENERGI 

KOMMUNIKATIONSKINESIOLOGI, 2019 

Der er magi i, at begribe og handle på samspillet mellem fødselsenergi og livsenergi!

Kurset er nyt og giver nye muligheder for den enkelte kinesiolog, og vil medvirke til, at fremme vedvarende holdbarhed i den kinesiologiske test/afbalancering!

Dette er et brobygningskursus! Vi ønsker, at bygge bro mellem komplementær og traditionel viden i kurset område: Undfangelse, fødsel, liv og energipotentiale.

Kursets sigtet er, at give kinesiologer viden og metoder til at blive attraktive samarbejdspartnere for de mange børn, forældre og voksne, der i deres liv er udfordret af tidlige livshændelser.
Kurset er videnskabeligt underbygget specielt i den nye viden om undfangelse, fostertilværelse, fødsel og livsstart. De centrale begreber og teorier i metoden kommunikation og multikommunikation er tilsvarende videnskabeligt underbygget.

Centrale elementer i kurset:

  • Den ny tids energi, biologi, spiritualitet
  • Barneperspektiv på liv og udvikling
  • Indre barn og højere selv som metafor : Et liv - mange liv!
  • Liv, energi og kommunikation ud fra Bruce Lipton
  • Energi, livsenergi og fødselsenergi defineres
  • Kongerækken i kroppens kommunikations- og energisystem
  • Erkendelse og  praktisering af bevidsthed, som den skabende kraft i livet
  • Multikommunikation på tværs af tid og rum
  • Livshistorien – som fortælling og proces til selvforståelse
  • Det nye liv starter ved undfangelsen: Rejsen fra to celler til nyfødt spædbarn – ikke to rejser er ens!
  • Livsstartens potentialer og særlige sårbarhed fra bl.a. Susan Hart
  • Barnets plastiske og formbare hjerne
  • Ny viden om samspillet mellem hjerte, hjerne, krop-sind
  • Stress som livspotentiale og forstyrrer belyst i et barneperspektiv
  • Selvberoligende evner og søvn som udviklings og dannelses kapacitet

Præsentation af kursets tema

Undfangelse, fostertilværelse, fødsel og livsstart er ofte en eksplosiv udviklingsperiode i et menneskes liv.

Det er også den mest udfordrende og sårbare periode i de fleste menneskers liv. Heldigvis er der nu en stor ny og brugbar og anerkendt faglig viden om hele foster tiden og den sårbare hjernes udvikling.

I flere år har vi systematisk testet børn og voksne med fokus på sammenhæng mellem livsenergi og fødselsenergi. Mange både børn og voksne lever uanset alder et liv i skyggen af deres egne potentialer på grund af tidlige energitab og energiblokeringer.

Det er en tidsperiode i et menneskes liv, der for de fleste er ”ukendt land” og hvor det eneste sprog er cellehukommelse, og ofte med uforståelige stress reaktioner og adfærdsmønstre.

I dag er der videnskabelig dokumentation for, at denne tidsperiode er central medskaber af mange områder i vores liv fx. Helbred, trivsel, selvværd, robusthed, grundstemning, og ikke mindst afgørende for den energi, de ressourcer og grad af gennemslagskraft vi har i livet.

Kurset afholdes over to weekender og alle dage fra kl 9-17:

Sjælland/København: 10 -11 september og 22 - 23 oktober, 2019 tilmelding senest 1.9.19.

Jylland/Århus: Er afholdt i maj-juni 2019.

Nyt kursus oprettes derefter ved tilmelding og når der er mindst 5 tilmeldte.

Tilmelding ved mail til enten Ulla Balle (ullaballe@laursen.mail.dk)  eller Karin Siff Munck (karin@siffmunck.dk).
Spørgsmål du er altid velkommen til at får yderligere information, ringe/ skrive: Karin Siff Munck: 22352112/ Ulla Balle: 24856972

Pris: 4500,00 inkl. udleveret materiale. For de der ikke allerede har Ellen Langgaards bog fremsendes indscannet de afsnit af bogen, der vil være relevant i dette kursus.
Indbetales senest 8 dage før kursusstart på konto Jyske Bank: 7170-2474702.

Præsentation af instruktører:

Ulla Balle Laursen, DK kinesiolog, RAB og mangeårig lærer og speciallærer for børn og unge med indlæringsvanskeligheder.
Karin Siff Munck, DK kinesiolog, RAB, uddannet sygeplejerske/sundhedsplejerske og cand.cur. med speciale i sundhed, børn og familier, og tidl. lektor i sundhed og folkesundhed. Uddannet i multi-inkarnationsterapi ved Chris Griscom og Domancic Method. Firma: KSM-FREKVENS.

Kurset formål:  At opdatere og nytænke Ellen Langgårds viden, metode og arbejde formidlet i bogen Kommunikations – Kinesiologi. Den oprindelige bog blev udgivet i 1994 og siden da, er mange af El´s grundtanker bekræftet, men fremstår i dag mangelfulde og utilstrækkelige.
Kurset er nu videnskabeligt underbygget og de centrale begreber og teorier i metoden kommunikation og fødselsenergi er belyst. De centrale dele fra EL´s metode er medtaget, og indarbejdet sammen med viden, erfaringer og testområder. Sigtet hermed er at bl.a. at gøre kinesiologer til attraktive samarbejdspartnere for de mange børn, forældre og voksne der i deres liv er udfordret af tidlige livshændelser. Og samtidig kaste lys på de potentialer og muligheder der i tidlig afbalancering og styrkelse af fødselsenergi og livsenergi.

Ønsket er, at gøre kinesiologer i dette felt til relevante samarbejdspartnere for andre faggrupper.

Kursets sigte er at medvirke til, at skabe større forståelse i kinesiologien for sammenhæng mellem teori og testning, samt lære at teste så du selv og andre kan evaluere din indsats.

Målgruppe: Alle de kinesiologer der i deres arbejde ønsker at vide mere om den eksplosive, forunderlige og sårbare proces, der er grundlaget for ethvert menneskes start til et nyt liv, og nyt energimatrix. Desuden vil kurset være relevant for de kinesiologer, der ønsker at inddrage fostertilværelse, fødsel og livsstart, som del af deres praksis. Og til de kinesiologer, der ønsker mere målrettet, at supplere deres viden om muligheder, udbytte og metoder til identifikation og afbalancering af tidlige funktionsblindheder, energitab og sårbarhedsområder. Vi får her mulighed for at hjælpe bl.a. en stor gruppe børn og unge, der ofte kendes på stor sårbarhed og stor sensitivitet

Deltagerforudsætninger: Kurset henvender sig til de kinesiologer, der har mindst 250 godkendte timers kinesiologi, samt anatomi, fysiologi, sygdomslære og psykologi svarende til RAB godkendelse. Begrundelse herfor er, at kurset forudsætter en ret stabil bred faglig indsigt på området, og samtidig stabil erfaring med test og afbalancering. Du er altid velkommen til at drøfte dine forudsætninger med os, vi er fleksible og vi vil gerne inspirere til læsning før kurset.

Kurset som helhed giver, som kinesiolog nye muligheder for, at opnå et fagligt kompetent og etisk forsvarligt grundlag i kursets fokusområde og til kinesiologisk at arbejde med området: undfangelse, fostertilværelse, fødsel og livsstart.

Kurset er godkendt af danske kinesiologers meritudvalg 14 marts 2019. Kurset tæller med i timer til DK uddannelsen og til RAB.

Ulla Balle Laursen og Karin Siff Munck, 2019

Arrangør

Karin Siff Munck og Ulla Balle Laursen
Telefon
22352112
E-mail
karin@siffmunck.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Sjælland – præcis sted oplyses senere.
Danmark + Google Maps